VÅRA WORKSHOPS

Workshops

Vi sätter ihop en workshop anpassad för er arbetsplats. Våra ledare bjuder upp till spännande möten! Ni kommer till oss eller vi kommer till er.

Kommunikation & bemötande

Vill du bredda dina perspektiv? Vi går från ord till handling. Du bjuds in till att reflektera kring kommunikation och bemötande genom kreativa övningar och fördjupande frågor. I våra workshops skapas möten där personer med IF och/ eller NPF är i ledarposition. Det är ett skifte i maktperspektiv som får oss att tänka om och tänka nytt.
Boka

Kick off & teambuilding

Vi ordnar en nytänkande workshop för dig där du kommer närmare dina kollegor. Genom kreativa övningar samarbetar vi på olika sätt och bygger upp tillit och ett positivt klimat. Framförallt har vi roligt! Vårt koncept för kick off och teambuilding-övningar är speciellt framtaget för organisationer, grupper inom olika slags verksamheter och företag
Boka

Fördjupning för pedagoger

Är du lärare eller pedagog? Kanske jobbar du i skolan eller med ett estetisk ämne? Oavsett var så möter du säkerligen personer med funktionsvariation i din praktik. Genom att delta i en av våra workshops får du en ny infallsvinkel där målgruppen är i ledarroll. Vi möts på nya sätt, praktiken fördjupas och ny kunskap uppstår.
Boka

Kreativa övningar inom LSS

Behöver ni tips på olika kreativa övningar att göra på ert boende eller i er verksamhet? Vill ni hitta inspiration till lustfyllda och meningsfulla aktiviteter? Vill ni upptäcka hur mycket det finns att lära av våra ledare? Välkomna på en workshop!
Boka

Vi skräddarsyr för er

Vi har möjlighet att anpassa utefter era önskemål.

Enskilda workshops

Dans & Rörelse

Vill du dansa utifrån din nivå? Prova på kreativa och omväxlande övningar? Var med på en workshop där vi väcker rörelseglädjen, improviserar och utforskar olika rörelsekvalitéer. Vi lovar svett och skratt men också konstnärlig höjd och meningsfulla möten. 
Boka

Bild & Form

Vi erbjuder workshops inom bild som anpassas för just er. Våra workshopsledare från Inuti ateljéer skapar en varm och trygg atmosfär där alla kan delta och vara med och skapa, oavsett förkunskaper. Olika nivåer. Lekfullhet och skaparglädje i gemenskap.
Boka

Samtal & Drama

I denna workshop får både lek och allvar ta plats. Med hjälp av dramaövningar övar vi samarbete, tillit och spontanitet. Vi skapar ett tryggt och kreativt klimat där vi kan reflektera, dela tankar och åsikter.
Boka

Konferens

Söker du en konferencier eller en ledare till ett panelsamtal? Våra samtalsledare finns här för er. Vi har jobbat på konferenser med teman bland annat inom inkludering, delaktighet, kultur och funkisrelaterade ämnen. Våra ledare lättar upp stämningen, sprider kunskap och stjärnglans.
Boka